training & intervisie

voor teams & voor groepen

Samen aan de slag met persoonlijke & professionele ontwikkeling

training & workshops

Samen met anderen aan de slag met persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Face to face of online? Met bekenden of juist nieuwe gezichten? In het Nederlands of Engels? Eenmalig of een reeks? Het kan allemaal!

Valenti biedt trainingen en workshops op maat aan voor besturen, teams, commissies en groepen. Soms bestaande uit studenten, starters, young professionals, A(N)IOS, ANIOS of promovendi, soms ook niet.

people discussion, meeting, discussion

intervisie

Geen behoefte aan nieuwe kennis of vaardigheden, wel aan nieuwe inzichten en samen ontwikkelen? Intervisie is een manier om een boost te geven aan jullie ontwikkeling, als persoon en professional en als groep of team. In (online) bijeenkomsten delen jullie vraagstukken waar je tegenaan loopt in (leven en) werk. Juist door de situaties waar je zelf niet uitkomt te bespreken met anderen, onder begeleiding van een professionele coach, leren jullie jezelf en elkaar steeds beter kennen. Daardoor geven jullie steeds beter sturing aan jezelf en je werk. Samen met je team? Dan merken jullie dat je ook samen steeds effectiever worden, omdat jullie elkaar beter begrijpen.

thema's en praktijk

Binnen trainingen staat altijd een thema centraal. Voorbeelden zijn persoonlijk leiderschap, samenwerking, kernkwaliteiten, communicatie, waarden en normen, perfectionisme, loopbaankeuzes, grenzen. Binnen die thema’s is ruimte te creëren voor casuïstiek uit de praktijk. Graag zelfs, want daar ligt de uitdaging en de winst.

Intervisiebijeenkomsten kunnen themagericht of casusgericht worden opgezet en die varianten kunnen elkaar ook afwisselen. Ik heb verschillende werkvormen paraat om de bijeenkomsten aan te passen op de leerstijl, ervaring met intervisie en de ambitie van de groep.

Mardi heeft goed geluisterd naar de wensen voor de workshop en hierbij goed ingespeeld op onze behoefte. Met de invulling van de workshop hebben we bereikt wat we voor ogen hadden, er is een mooie basis gelegd voor het optimaliseren van de samenwerking in de groep waar we verder mee aan de slag kunnen. De combinatie van theorie en praktische oefeningen maakte het een dynamische middag met een positieve energie. Mardi wist hierbij goed in te spelen op de groep.

ervaringen

kenmerkend

Elke training en intervisie is uniek, mijn inbreng en stijl herkenbaar: prikkelend en inspirerend, diepgaand en met humor, interactief met ruimte voor reflectie, persoonlijk en professioneel.

werkwijze

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met me op en ik vraag graag door op wat jullie voor ogen hebben. Ik denk hardop mee over wat mijn toegevoegde waarde kan zijn. Zijn we enthousiast? Dan doe ik jullie een voorstel en maak ik de training(en) of workshop(s) op maat.

tarieven

Ik vind het belangrijk dat persoonlijke en professionele ontwikkeling toegankelijk is voor iedereen die daar tijd en energie in wil steken. Daarom maak ik graag een offerte op maat tegen een scherp tarief. Neem contact op voor meer informatie.

voorbeelden